Dwayne Wade en Gabrielle Union schitteren in hun nieuwste koppellook


De Wades verlichten Instagram en de rode loper al lang met hun stralende genegenheid, speelse familie-interacties en – natuurlijk – hun stijl. Voor de première van de Netflix-documentaire The Redeem Team betreden zowel Dwayne als Gabrielle de rode loper in glimmende ensembles.

Foto: @jasonbolden

Dwayne werkte samen met de oude stylist Jason Bolden en was een tuin van goede stijl in een gebloemd Gucci-pak. Stinkende gouwe klaprozen in glanzende gele stof sieren het colbert met revers en enkele plooibroek. Bolden maakte de look af met een fris wit overhemd – gedragen met de bovenste knopen los voor een ontspannen maar sexy look – zwarte laarzen met ronde neus en een Cartier-horloge.

Foto: @gabunion

Gabby’s stylist Thomas Christos behield dezelfde energie als Bolden en stopte de pop in een ander iconisch Italiaans label. Als aanvulling op de glinstering in haar beau’s pak, droeg Gabrielle een vergulde stofdoek met kralen en een mini-jurk van Valentino. Het gouden thema werd overal behouden met gouden accenten in de make-up en metalen eenvoudige riemsandalen.

Foto: @gabunion

Zoals gewoonlijk straalde het stel de hele nacht. Laat ons weten wat je van hun nieuwste look vindt!




creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart