Khloe Kardashian, Kris Jenner, Corey Gamble en Kids steunen Kim Kardashian op Dolce & Gabbana Spring 2023 Show


Bezoek en abonneer je op TheStateofFashion.Bulletin.com om te lezen over Kim Kardashian die de meest recente Dolce & Gabbana-show afsluit:

Italiaanse modeontwerpers Domenico Dolce (R) en Stefano Gabbana applaudisseren met de Amerikaanse media-persoonlijkheid Kim Kardashian aan het einde van de presentatie van Dolce & Gabbana’s modecollectie voor lente/zomer 2023 voor dames op 24 september 2022 als onderdeel van de Fashion Week in Milaan. (Foto door Miguel MEDINA / AFP) (Foto door MIGUEL MEDINA/AFP via Getty Images)

Ik schrijf, “Dolce & Gabanna handhaaft altijd de waarden van familie – het is een consistent thema voor al hun catwalkshows, waarin vaak beroemdheden en hun verwanten te zien zijn. Het was passend dat Kims familie op de eerste rij zat om haar aan te moedigen voor haar grote moment. Khloe Kardashian, Kris Jenneren Corey Gamble waren aanwezig, net als haar kinderen met Kanye West: Sint, Noord, en Chicago. De hele familie schitterde en schitterde in sprankelende accessoires, bijna engelachtige witte ensembles en sieraden, terwijl de kinderen onschuldig aan lolly’s zuigen (zoals kinderen doen).”

MILAAN, ITALI – 24 SEPTEMBER: Khloe Kardashian, Kris Jenner en familie zijn te zien op de eerste rij van de Dolce & Gabbana Fashion Show tijdens de Milan Fashion Week Womenswear Lente/Zomer 2023 op 24 september 2022 in Milaan, Italië. (Foto door Daniele Venturelli/WireImage)

Lees meer en laat een reactie achter (!) hier.

Wat zeg je?

Afbeeldingen: Getty voor The State of Fashion
creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart