Een terugblik op de meest iconische tennisbaanlooks van Serena Williams


Bezoek en abonneer je op TheStateofFashion.bulletin.com om terug te blikken op enkele van de meest iconische court-looks van Serena Williams:

iPARIS, Frankrijk: Combofoto gemaakt op 31 mei 2004 toont de Amerikaanse Serena Williams die verschillende outfits draagt ​​tijdens haar eerste drie wedstrijden op de French Open 2004 in Parijs. AFP PHOTO JACK GUEZ (Fotocredit zou JACK GUEZ/AFP via Getty Images moeten lezen)

Ik schrijf, Serena Williams, een van de grootste tennisspeelsters aller tijden, ging vorige week onofficieel met pensioen en speelde wat hoogstwaarschijnlijk haar laatste wedstrijd op de US Open zal zijn. Vrijdag verloor ze van Ajla Tomljanovic uit Australië. Ze veegde de tranen uit haar ogen en zei: “Het was de meest ongelooflijke rit en reis die ik ooit in mijn leven heb gemaakt.” Haar geschiedenis makende carrière veranderde de perceptie van zwarte vrouwen in de sport en het landschap van de tennisindustrie, terwijl ze constant de grenzen van stijl verlegde. Serena liet haar unieke identiteit voortdurend gelden in haar hofensembles, waardoor toeschouwers zich afvroegen wat wel en niet acceptabel is voor een typisch conservatieve sport. Wat is zonder twijfel voor mij? Ze doodde!

NEW YORK, NY – 29 AUGUSTUS: Serena Williams uit de VS met haar echtgenoot Alexis Ohanian die hun dochter Olympia Ohanian Jr en haar zus Isha Price vasthoudt tijdens de ceremonie ter ere van haar carrière na haar overwinning in de eerste ronde op dag 1 van de US Open 2022, 4e Grand Prix Slam-evenement van het seizoen in het USTA Billie Jean King National Tennis Center op 29 augustus 2022 in Queens, New York City. (Foto door Jean Catuffe/Getty Images)

Lees meer en denk terug aan TheStateofFashion.Bulletin.com.
creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart