Op zoek naar een geweldige bh met grote maten? Probeer Oola Lingerie!

We weten hoe moeilijk het is om goed passende plus size bh’s te vinden, je weet wel, de plus size lingerie die zijn werk doet EN er goed uitziet! We hebben het over mode, vorm EN functie met plus size bh’s en lingerie.

Dus toen we de kans kregen om opnieuw te bekijken wat Oola Lingerie heeft uitgespookt, moesten we dit merk en hun nieuwste opties delen voor diegenen die op zoek waren naar een hoogwaardige bh met een grotere maat voor vollere borsten.

“Om te zeggen dat ik geobsedeerd ben door het ontwerpen en produceren van lingerie van goede kwaliteit, is een understatement. Ik hou van de technologie en de schoonheid die nodig is om elke beha die we produceren te maken en daarom wil ik met je delen wat een Oola-beha anders maakt.” Sara Maskell, mede-oprichter van Oola

Je moet houden van technologie en de voortdurende groei van plus size opties, vooral als het gaat om plus size bh’s en lingerie. Dit bh-merk met grote maten combineert technologie en mode om ons prachtige bh’s te geven die LEUK zijn, niet saai, en dat “Heft en scheidt!”

Wat maakt Oola Lingerie een om te weten en te winkelen?

Afbeelding via Oola Lingerie Instagram

Er komt veel kijken bij het creëren van een Oola Bra. Om pasvorm en ondersteuning te garanderen, zijn Oola-bh’s ontworpen, ontwikkeld en passen ze op modellen met een grotere maat. Ze passen niet alleen op plus-modellen, maar Oola-lingerie zorgt voor pasvorm als ze in de fijne details komen.

Hun beha’s zijn ontworpen met bredere achterpanelen en een kortere bandlengte. Hierdoor wordt de druk op de rug weggenomen en wordt de ondersteuning en houding verbeterd. Ze besteden veel aandacht aan de constructie hier, om de noodzaak om te verwijderen “wil je je beha uitdoen zodra je thuiskomt.”

Verdergaand met deze details, zijn Oola BH-bandjes breder dan gemiddeld, met “pluche, met borstels omzoomde elastieken voor maximaal comfort, ondersteuning en minimale schouderwrijving.” Wij waarderen deze gedachte en aandacht.

Oola Lingerie - Grote maten bh en lingeriemerk omhoog door een 46 I Cup
Afbeelding via Oola Lingerie Instagram

We hebben allemaal een hekel aan de gevreesde beugel-snap-situatie, toch? Welnu, om dit aan te pakken, gebruikt Oola versterkte draden om “biedt de benodigde ondersteuning en elimineert het ongemak onder de oksels. Dus geen verborgen draden onder je oksel die eruit kunnen springen en erin kunnen graven.”

BEDANKT.

Oola Bras gaan omhoog door een 46-bandmaat en omhoog door een I-cup. Voor hun ondergoed lopen hun slipjes op tot maat 28.

Oola Lingerie - Grote maten bh en lingeriemerk omhoog door een 46 I Cup
Afbeelding via Oola Lingerie Instagram

Op hun site hebben ze een schat aan informatie over hun beha’s en lingerie. We kwamen een geweldige lijst met regels tegen die aangeven hoe een perfect passende bh eruit moet zien en aanvoelen. En omdat we van je houden, hebben we het hieronder gedeeld!

Oola Lingerie deelt hun regels voor een perfect passende bh

Oola Lingerie - Grote maten bh en lingeriemerk omhoog door een 46 I Cup
Afbeelding via Oola Lingerie Instagram
  • De onderband voelt stevig en nauwsluitend aan, loopt waterpas om je lichaam en schuift niet omhoog aan de achterkant.
  • Het bit aan de voorkant dat tussen elke borst zit, ligt plat op je borst.
  • De cups omsluiten je beide borsten volledig, waardoor een vloeiende lijn ontstaat
  • De beugels volgen de natuurlijke plooi van je buste – ze mogen niet wrijven of in de huid graven
  • De bandjes voelen stevig genoeg aan om je beha op zijn plaats te houden, zonder in de schouders te snijden

Voor degenen onder u die nieuwsgierig zijn, ja, Oola Lingerie wordt internationaal verzonden en ze hebben gratis verzending van meer dan $ 100.

Shop de nieuwste plus size bh’s en lingerie op OolaLingerie.com!

Heb je een bh van Oola Lingerie? Wat vind je van hun merk en de pasvorm?

Waar halen jullie je bh’s? Wie zijn een paar van je favorieten?

Zorg ervoor dat je de volledige beha-merken bekijkt waar we over hebben geschreven en die we hebben uitgelicht! Elomi, Curvy Kate, Elila, Goddess en zelfs Parfait Lingerie!

Laat het ons weten in de reacties hieronder, zodat we ervoor kunnen zorgen dat we ze wat liefde tonen!

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart