Fendi, NBD en Christian Cowan Looks


Wanneer Instagram’s favoriete It-girl op fashionweek aankomt, let dan goed op! Dat is het geval met Lori Harvey deze NYFW – de stijlmaven veroorzaakt opschudding bij elke aankomst naar de volgende show, omdat haar gevoel voor mode precies dat punt is! Wil je weten wat Lori Harvey deze modeweek in de grote appels droeg? Blijf lezen!

Fendi

Bij het betreden van de Fendi-modeshow was Lori dienovereenkomstig gekleed in volledige Fendi. Haar styliste Elly Karamoh stopte haar in een grijze wollen trenchcoat met roze stiletto’s en een gele handtas.

Foto: Christopher Paul Horne

Christian Cowan

Elly speelde het thema van de jasjurk in een andere Christian Cowan-look met een groene metalen puffer met een split. Het lijkt erop dat puntige stiletto’s de favoriete schoen zijn voor deze twee, aangezien deze ‘pasvorm ook werd gecombineerd met witte!

IG/reproductie

Noem Lori een christelijk Cowan-meisje, want ze draagt ​​het merk goed! Het model en de ondernemer trokken naar de Harper’s Bazaar Icons Party en droegen een warmroze fluwelen en witte jersey Resort 2023-jurk met slechts een kijkje onder de borst. Dit stijlmoment zal zeker de geschiedenis ingaan als een van Lori’s meer gewaagde glamourlooks, en we hebben het gevoel dat het op het punt staat een serieuze trend te zetten!

Foto: Christopher Paul Horne

NBD

Voor de Revolve Party kwam Lori uit in een semi-transparant . De jurk kost $ 248 op Revolve! Natuurlijk droeg ze het met haar kenmerkende puntige stiletto’s in wit voor een strakke afwerking van de gerafelde look.

Afbeelding: IG/reproductie

Krijg de look: $ 248 NBD

Wat zeggen jullie, bommetjes?

Hoofdafbeeldingen: Christopher Paul Horne
creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart