Herfst Evenement Jurk Bewerken – Julia Berolzheimer

Outfitdetails:

Galvan Jurk, Saint Laurent hakken (vergelijkbaar, goedkoper) hier), Bottega Veneta-tasHeritage sieraden NYC ketting

We zijn net thuis van onze reis naar Denemarken en Frankrijk. Toen ik in Kopenhagen was, droeg ik deze handschoen van een jurk van Galvan in de meest exquise charmeuse kleur. Het is een zware ribgebreide stof die het lichaam omsluit. Omdat het weer een veel koelere verrassing was, was het gewicht en de warmte van de jurk perfect. Het zette me aan het denken dat dit de perfecte jurk zou zijn voor alle herfstbruiloften of evenementen. Ik ga meestal niet voor een jurk die zo nauwsluitend is, maar toen ik deze aantrok, was ik aangenaam verrast. Het helpt ook om te dragen deze eronder! Zie hieronder voor meer van mijn herfsthuwelijk en -evenementen bewerken.

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart