Hoe stylist Dunsin Wright een nieuwe kant uit Nigeria’s Breakout Star haalt

Vier jaar geleden maakte de wereld formeel kennis met de soulvolle, aanlokkelijke stem die singer-songwriter Tems is. Toen de clip voor “Essence” met Wizkid onze schermen verlichtte, viel de hele wereld hard voor haar talent en unieke look! Zozeer zelfs dat het de interesse wekte van merken als Tommy Hilfiger en Reebok voor wereldwijde campagnes en perfect op de voorpagina’s van GQ Hype en The Sunday Times Style poseerde.

Dus, ondanks haar boeiende blik over die kenmerkende zonnebrillen, wat vormt Tems’ gevoel voor stijl? Dagelijkse modebom nam een ​​diepe duik in het verkennen van haar mode-evolutie van de afgelopen jaren, en dit is wat we ontdekten dat er is veranderd:

Foto’s: Jerusa Nyakundi + IG/reproductie

Geen enkele superstar-garderobe is compleet zonder de begeleiding en het advies van een goede stylist. Van tomboy tot glam girl, Tems heeft nauw samengewerkt met Dunsin Wrightdie toevallig ook het hoofd van PR is voor het luxe Afrikaanse merk Lisa Folawiyo. Samen hebben ze een relaxte, moeiteloos edgy visuele representatie samengesteld voor de vocale krachtpatser die spreekt tot haar liefde voor het casual en comfortabele, maar des te meer verheven en vrouwelijke. Terwijl een eerdere Tems aangetrokken werd door oversized silhouetten, gelaagde stukken en gedempte tonen, verrast ze ons vandaag voortdurend met slechts een paar esthetische aanpassingen.

1. Kant en vitrage

U vraagt, wij antwoorden! Alleen deze week, Instagram-gebruiker @nnennabenz vroeg: “Hallo!! Ik vraag me af waar Tems dit geweldige bodysuit vandaan heeft??”

Tems trad onlangs op tijdens het Global Citizen-concert in Ghana met een op maat gemaakte kanten jumpsuit van BRIELLE. Dit is slechts een voorbeeld van hoe ze vaak pure stoffen verwerkt in haar huidige kast!

2. Meer kleur

Als dat verzadigde blauw niet genoeg was om Tems’ nieuw gevonden liefde voor kleur op je radar te zetten, stap dan in deze rijke groene overlay! We hebben gemerkt dat de kleuren geleidelijk helderder en frequenter worden bij Tems naarmate ze zich verder ontwikkelt.

Foto: Roderick Ejuetami

3. Haar vrouwelijke kant omarmen

Ze is misschien niet iemand die alle huid tegelijk kan dragen, maar Tems doet vrouwelijkheid op haar eigen manier. Kant en transparanten zijn één ding, en nu zien we dat de rijzende ster verder gaat met het dragen van steeds meer jurken, en soms meer nauwsluitende silhouetten om te pronken met haar prachtige rondingen! Dit aangepaste geplooide Robert Wun-nummer was een heel moment.

Foto: Fabiola Fisah

We zien steeds meer Afrobeats-artiesten die van mode hun middel maken om een ​​identiteit, statement en buzz te smeden! Wat denk je?

Hoofdafbeeldingen: IG/reproductie

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart