Herfsthandtassen – Julia Berolzheimer

Outfitdetails:
Parterre Jurk, Ann Mashburn Mules, Khaite tas

Het is die tijd van het jaar waarin ik begin over te schakelen op handtassen in herfststijl in leer, suède, geweven mengsels, en meer. Ik heb onlangs een paar nieuwe geïntroduceerd in herfsttinten als aanvulling op mijn herfstgarderobe. Een van mijn recente favorieten is dit kleine suède tas die het open gevoel van een draagtas heeft, maar dan in een compacter formaat. Ik ben erg kieskeurig over mijn handtassencollectie en besteed er extra zorg aan om elk seizoen de nieuwste stijlen naar voren te halen. Zie hieronder voor een lijst met mooie handtassen om door de herfst en daarna te dragen.

Update je bakken met dit tijdloze leer met panelen tas, met extra ruimte wanneer u die nodig heeft.

Deze veelzijdige suède schouder tas wordt geleverd in een diepe emmervorm en een rijke bruine tint die perfect past bij de herfst.

Deze speelse schoudertas van macramé en leer tas met gouden hardware is een perfect overgangsstuk voor de herfst.

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart