Hier is waar u kunt winkelen voor brede kuitlaarzen – ook meer dan 30 plaatsen!

Nu de herfst is aangebroken, de temperaturen zijn gedaald en de komst van nieuwe herfstmode is aangebroken, is het tijd om alle stijlen laarzen te rocken! Rechts? Welnu, we zijn hier om u te laten zien waar u kunt winkelen voor laarzen met brede kuiten – we hebben u! Om je herfstlook af te ronden, is een geweldige laars essentieel, maar weet je waar je moet beginnen? Waar shop jij je laarzen?

Er zijn nogal wat leuke plekken om te winkelen voor geweldige laarzen met brede kuiten – in alle prijsklassen, stijlen en persoonlijke voorkeuren! Maar waar ga je heen? Hoe weten we wie er echt op de wijde kuitenmodeliefhebber zit te wachten?

DUO Laarzen

Waar kun je een geweldige kniehoge, over de knie, gevechtsbootie, veterschoen of een van de andere gevarieerde stijlen krijgen? We hebben meer dan 30 plaatsen verzameld om u te helpen weten waar u laarzen met brede kuiten kunt kopen!

Welnu, als uw vertrouwde modebron voor grote maten, hebben we dit allemaal voor u klaargezet! In een nette kleine lijst hebben we een flink aantal plaatsen verzameld waar je kunt gaan winkelen voor alle brede kuitlaarzen die je in je leven nodig hebt.

Jouw laarzencollectie? Staat op het punt krankzinnig te worden dit seizoen, nu we ons goed kunnen voorbereiden op koelere herfst- en wintertemperaturen! LOL.

Ben je klaar om een ​​kijkje te nemen in de lijst? Scroll naar beneden en ga bootshoppen boe! Ben je klaar?

Hier ga je, in alfabetische volgorde!

Waar te winkelen voor brede kuitlaarzen voor de herfst …

Vind je het moeilijk om laarzen met brede kuiten te kopen? Nou, we zijn hier om je te helpen uitzoeken waar je laarzen met brede kuiten kunt vinden, net op tijd voor de herfst!

Als redacteuren van The Curvy Fashionista schrijven we over dingen waar we van houden en waarvan we denken dat jij die ook leuk zult vinden. The Curvy Fashionista heeft vaak affiliate-partnerschappen, dus we kunnen een deel van de opbrengst van uw aankoop krijgen.

Nu we deze lijst hebben gedeeld en je nu weet waar je laarzen met brede kuiten kunt kopen, zijn er een paar tips die enkelen van jullie moeten weten! De tips die van pas komen, VOORDAT je gaat bootshoppen!

Dit is alleen om u te helpen zelfverzekerd en comfortabel te winkelen.

We hebben je! Ben je klaar om te leren hoe je fit kunt shoppen?

Eloquii Tall Boots Brede kuitlaarzen: waar te winkelen voor brede kuitlaarzen voor de herfst
Dominique Tall Boot, t/m maat 12, bij Eloquii.com

Tips voor het passen van brede kuitlaarzen:

  • Niet alle laarzen met brede kuiten zijn OOK breed. Dit zijn twee verschillende soorten pasvormen. Zorg ervoor dat u het merk en de beschrijving controleert om zeker te zijn van een goede pasvorm.
  • Over fit gesproken- MEET UW KALVEREN! Het is absoluut noodzakelijk dat u ze meet of laat opmeten! Neem een ​​meetlint en meet rond de vollere delen van je kuiten! Sommige merken passen op de kuitmaat en als je dit weet, kun je door het veld navigeren!
  • Als je op zoek bent naar een geweldig paar dat het hele jaar meegaat, en nog wat, wil je misschien de fabricage en kwaliteit van de laars controleren. Het zal helpen om uw bootaankopen als investeringen te behandelen, want wie heeft de tijd of het geduld om laarzen te kopen die bij je kuiten passen? Als je weet dat je van de pasvorm en de stijl houdt, pak ze dan in een andere kleur!
  • Als u probeert te peilen: waar de brede kuitlaars je kuit raaktde schachthoogte: is wat je wilt zoeken en meten vanaf je hiel.

Heb je een nieuwe plek gevonden om je herfstlaarzen te scoren? Een nieuwe favoriet waarmee je al je herfstmode-looks samen kunt stellen?

Terwijl we de komende weken de belangrijkste trending bootstijlen afronden, weet je tenminste waar je kunt winkelen voor laarzen met brede schacht, toch?

Delen is inderdaad zorgzaam! Zorg ervoor dat je deelt met je huismeisjes die op zoek zijn naar een goede laars!

En daar heb je het! Staat jouw favoriete winkel daar? Heb je een nieuwe winkel gevonden? Waar halen jullie je laarzen? Laat het ons weten in de reacties hieronder!

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart