Laarzen met franjes, kristallen schoeisel, chipszakken + waar je de look kunt krijgen

We delen de populairste en gedurfde accessoirekeuzes van de herfst, zoals te zien is in streetstyle en op modeshows, plus waar je de look voor minder kunt krijgen en er je eigen look van kunt maken!

Kristal schoeisel

Een instant verbetering voor uw stijl, ongeacht de gelegenheid, kristallen schoenen kunnen worden gedragen op laarzen, kicks, stiletto’s en meer. Deze trend brengt ons terug naar het bling-tijdperk van de vroege jaren 2000, maar kan vandaag het beste worden gedaan als een glitterstatement in plaats van een accent.

Krijg een vergelijkbare look: $ 199,99 Cult of Coquette Naomi Vegan Crystal Booties verkrijgbaar bij FashionBombDailyShop.com

Chips Zakken

Deze specifieke tas is het onderwerp van veel discussie geweest sinds Balenciaga en Lays hun samenwerking tijdens Paris Fashion Week onthulden. Onnodig te zeggen dat het misschien niet voor iedereen is, maar sommigen van ons zijn hier voor de schandalige, belachelijke uitspraken in kampstijl en als dat klinkt zoals jij, dan is de zak met chips misschien de moeite waard!

Dikke gevechtslaarzen

Wat is een beter seizoen om je gevechtslaarzen weer in je dagelijkse garderobe te introduceren dan de herfst? Naarmate de temperaturen koeler worden, is de schoenenwissel alleen maar logisch en zal je waarschijnlijk ook de winter doorkomen. De bijgewerkte gevechtslaars heeft een stevige zool, vaak platform, en overdreven details, zoals het luide Fendi-logo in goud op die hierboven, of afneembare zakken en zakjes in cargostijl op Prada’s gevechtslaarzen.

Surrealistische hakken

Nog een fashionstatement dat al dan niet jouw ding is, hoewel we het er allemaal over eens kunnen zijn dat het zeker een gespreksaanzet is! Loewe heeft surrealistische hakken ontworpen en uitgebracht die de realiteit verbuigen. Neem bijvoorbeeld deze ballonhak, die eruitziet alsof er een ballon tussen je voet en de voorste sandaalband van de schoen zit. De rozenhak van het merk is een ander geweldig voorbeeld van deze herfsttrend die misschien meer bij jouw stijl past.

Laarzen met franjes

Val en pony gaan gewoon hand in hand, nietwaar? Maar franje hoeft niet altijd voorspelbare variaties van bruin, zwart, suède of leer te zijn. Probeer bij het dragen van franjes de kleur op te pompen, of kies in plaats daarvan voor een kristallen franje! Dit gaat de klassieke look opfrissen voor iets meer ongewoons.

Krijg een vergelijkbare look: $ 149,99 Cult of Coquette Bianca Black Vegan Satin Pumps verkrijgbaar bij FashionBombDailyShop.com

Zou je uitgeven?

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart