Keyshia Ka’oir en Gucci Mane coördineren in oranje leerlooks


Het stel dat samen moordt, blijft bij elkaar: iets wat Keyshia Ka’oir en Gucci Mane maar al te goed weten. Individueel is de stijl van Keyshia en Gucci zwaar op weelderige labels en hoog op verzadiging. Ze zijn niet vreemd om in een monochrome look te verschijnen, of het nu is date night of gewoon aan de rechterzijde zitten.

Hun nieuwste paar-look is een oranje op oranje spektakel dat doet denken aan hun 2e jaarlijkse zwarte bal Look. Het paar stapte uit in hun gebruikelijke fly-flair en coördineerde in verschillende oranje leersoorten.

Foto: @keyshiakaoir

Terwijl Gucci een volledige Rick Owens-look droeg, aangevuld met bruine Tom Ford ‘Drew’-tinten, droeg zijn mooie bae een leren trenchcoat van Stand Studio over de Nanushka ‘Inara’-jurk. Haar voeten werden bedekt door de felbegeerde Gianvito Rossi BIJOUX-sandalen en ze maakte de look af met een Hermes Birkin 25.

Keyshia en Gucci Mane hebben veel opvallende looks gedragen, maar we zijn bereid te beweren dat dit bovenaan staat voor het modieuze bompaar. Gucci’s wortel-sinaasappel-ensemble past perfect bij de goudsbloem die zijn boe-geroep draagt ​​en het leer maakt het gestroomlijnd. We hopen meer van dit soort looks te zien van zowel Keyshia Ka’oir als Gucci Mane en we weten dat ze zullen presteren.

Foto: @keyshiakaoir
creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart