Taylor Russel in Schiaparelli, Lashana Lynch in Ashish, Jodie Turner-Smith in Chistopher Kane en meer!


We zijn ongeveer halverwege het 66e jaarlijkse London Film Festival van de British Film Institutes, dus waarom zou u niet eens kijken naar enkele van de beste looks van de rode loper tot nu toe? Deze outfits variëren van prêt-à-porter catwalkdesigns tot couturecreaties. Dit is wie dit jaar de best geklede lijst in onze boeken haalt:

Taylor Russel in Schiaparelli

Foto: Getty Images

We herkenden meteen de jurk en hoed van actrice Taylor Russell aan de Botten en alles première als de openingslook van Schiaprelli’s FW22 Couture-collectie – het drama! Een prima keuze voor een passende film, Taylor heeft zeker onze aandacht!

Foto: Filippo Fior

Jodie Turner-Smith in Chistopher Kane

Foto: Getty Images

In een herfst-winter 2022 look van Christopher Kane gestyled door Wayman en MicahJodie Turner-Smith woonde de Bardo, valse kroniek van een handvol waarheden UK screening ziet er absoluut betoverend en edgy uit.

Foto: met dank aan Christopher Kane

Jodie Turner Smith in Balmain Couture

Foto: Getty Images

Bij een andere gelegenheid droeg ze een metallic gouden Balmain Haute Couture-jurk die gewoon was – wauw! Ze kan in onze ogen geen kwaad doen.

Lashana Lynch in Ashish

Foto: Getty Images

De vrouw koning actrice Lashana Lynch woonde de Londense vertoning bij van Mathilde de musical waar ze een hoofdrol speelt met een $ 4.023 Ashish pailletten jurk gestyled door Karla Welch!

Krijg de look: $ 4.023 Ashish Morocco maxi-jurk met lovertjes van Georgette

Hoofdafbeelding: Getty
creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart