Lori Harvey in Alaïa, Doja Cat in PANCONESI, Halsey in YSL en meer!

Iedereen heeft het over de exclusieve Tiffany & Co. Club Renaissance Party 2.0 georganiseerd door Beyoncé tijdens Paris Fashion Week! De eerste keer dat ze haar albumrelease in NYC vierde, kwamen gasten in discokleding voor het themafeest. Deze keer weten we wie Queen B zelf droeg, maar hoe zit het met de presentielijst van de fashion hall of fame? Hier zijn enkele looks die opvielen tijdens de Renaissance-nacht in Parijs!

Lori Harvey in Vintage Alaïa

Altijd de Belle van de bal, Lori Harvey gestyled door Elly Karamoh droeg vintage Alaïa uit het voorjaar van 1984. Zowel de kleur als de kapstijl van de jurk waren schokkend voor een deel met Beyoncé’s aankomstlook – toeval of gecoördineerd? We zullen het nooit weten, maar één ding is zeker, ze droeg het goed! De jurk is beschikbaar voor $ 1.518 op Opnieuw ZIEN. Ze combineerde het met $ 1.410 Rene Caovilla Cleo Kristallen Sandalen in Amber.

Krijg de look: $ 1.518 ALAÏA S/S 1985 bordeauxrode jurk met capuchon

Krijg de look: $ 1.410 Rene Caovilla Cleo Kristallen Sandalen in Amber

Doja Cat in PANCONESI-juwelen

Foto: IG/reproductie

Ingewikkelde en artistieke make-up was Doja’s ding gedurende de Paris Fashion Week, en deze avond was niet anders! Haar gezicht is meesterlijk geschilderd door MUA Laurel Charlestonen een paar van €200 PANCONESI slangenhoepels bond de zwarte monochrome kleding vast aan de statement-glamour.

Krijg de look: € 200 PANCONESI slangenhoepels

Halsey in YSL

Foto: IG/reproductie

Gestyled door Lyn AlysonHalsey opgerold in helemaal zwart inclusief een Spiegelpaleis asymmetrische beugelbeha-top en $ 1.990 YSL doorschijnende tule rok.

Krijg de look: $ 1.990 Lange YSL-rok van stretchtule

Aweng Chuol in HRH

Foto: IG/reproductie

Supermodel Aweng Chuol kwam niet spelen met een full HRH outfit gestyled door Zerina Akers!

Wat denk je?

Hoofdafbeeldingen: Frederic Monceau, IG / reproductie, Adam Kudeimati

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart