Lori Harvey in Alaïa, Doja Cat in PANCONESI, Halsey in YSL en meer!

Iedereen heeft het over de exclusieve Tiffany & Co. Club Renaissance Party 2.0 georganiseerd door Beyoncé tijdens Paris Fashion Week! De eerste keer dat ze haar albumrelease in NYC vierde, kwamen gasten in discokleding voor het themafeest. Deze keer weten we wie Queen B zelf droeg, maar hoe zit het met de presentielijst van de fashion hall of fame? Hier zijn enkele looks die opvielen tijdens de Renaissance-nacht in Parijs!

Lori Harvey in Vintage Alaïa

Altijd de Belle van de bal, Lori Harvey gestyled door Elly Karamoh droeg . Zowel de kleur als de kapstijl van de jurk waren schokkend voor een deel met Beyoncé’s aankomstlook – toeval of gecoördineerd? We zullen het nooit weten, maar één ding is zeker, ze droeg het goed! De jurk is beschikbaar voor $ 1.518 op . Ze combineerde het met $ 1.410 .

Krijg de look: $ 1.518

Krijg de look: $ 1.410

Doja Cat in PANCONESI-juwelen

Foto: IG/reproductie

Ingewikkelde en artistieke make-up was Doja’s ding gedurende de Paris Fashion Week, en deze avond was niet anders! Haar gezicht is meesterlijk geschilderd door MUA Laurel Charlestonen een paar van €200 bond de zwarte monochrome kleding vast aan de statement-glamour.

Krijg de look: € 200

Halsey in YSL

Foto: IG/reproductie

Gestyled door Lyn AlysonHalsey opgerold in helemaal zwart inclusief een Spiegelpaleis asymmetrische beugelbeha-top en $ 1.990 .

Krijg de look: $ 1.990

Aweng Chuol in HRH

Foto: IG/reproductie

Supermodel Aweng Chuol kwam niet spelen met een full HRH outfit gestyled door Zerina Akers!

Wat denk je?

Hoofdafbeeldingen: Frederic Monceau, IG / reproductie, Adam Kudeimati

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart