Parijs Fashion Week bijwonen in Niki zwarte baret en minirok + reflecties over verhuizen naar Parijs in 2008 en mijn volledige cirkelmoment

Gelukkige zondag!

Op bezoek komen TheBombLife.com voor mijn reflecties op afgelopen Paris Fashion Week:

Ik was maar een paar dagen in de stad (ik moest mijn Triumph-award in ontvangst nemen, hallo!), maar had een geweldige tijd bij het bijwonen van shows als Elie Saab, Stella McCartney en Christian Wijnants met looks van WearNiki.com, Kaasa-kleding, I Style door Soniaen meer.

Krijg wat van mijn looks hier, hieren hier.

Sommigen van jullie OG-lezers herinneren zich misschien dat ik in 2008 voor het eerst naar Parijs verhuisde (lees het bericht hier). Ik was gefrustreerd door mijn fulltime baan, en stortte mijn passie voor mode in deze blog ernaast. Ik besloot naar Parijs te verhuizen omdat ik een onderbenut Frans diploma had en altijd een voorliefde voor de stad had. Ik had ook het gevoel dat ik bij een modetijdschrift in een vreemd land ‘van onderaf zou kunnen beginnen’ – wat is een betere keuze dan de Stad van licht, liefde en stijl!

Ik herinner me dat ik op Place de la Concorde (hierboven) zat zonder plan in gedachten, alleen het gevoel dat ik daarheen moest verhuizen en het waar moest maken. Ik worstelde en streefde tot ik mijn stage bij Paris Vogue kreeg, gevolgd door een baan bij de Italiaanse Vogue, wat er allemaal toe leidde dat ik voor mezelf begon met Fashion Bomb Daily.

In staat zijn om op mijn eigen voorwaarden terug te keren naar Parijs en Fashion Week te beleven als eigenaar van mijn eigen bedrijf, blijft een cirkelvormig moment.

Ik ben continu en eindeloos dankbaar voor elk moment omdat we allemaal weten dat het niet gemakkelijk was om hier te komen. Ik voel me gezegend om te blijven doen waar ik van hou voor de kost en jullie mee te nemen voor de rit 🙂

En zoals ik al zei in mijn post uit 2008, “Je leeft maar één keer, je kunt net zo goed amusant zijn … “-Coco Chanel

Smoots!!!

Afbeeldingen: Sone Jr

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart