Lori Harvey is de nieuwste naam van velen om LaQuan Smith’s bordeauxrode fluwelen tijgerstrepen te rocken zoals gedragen door Mel B, Laverne Cox en Leigh-Anne Pinnock


Als roodfluwelen cake een outfit was, zou het een LaQuan Smith zijn! Laten we eerlijk zijn, LaQuan’s catsuit met tijgerprint is precies dat en beroemdheden willen nu allemaal een stukje. Insta-meisje Lori Harvey was de meest recente ster die het verleidelijke nummer in handen kreeg, met dank aan haar stylist Elly Karamoh, terwijl ze een reeks poses aannam voor een reel die viraal ging! Haar keuze om bh-loos te gaan voor look deed het ontwerp echt volledig tot zijn recht.

Afbeelding: IG/reproductie

Mel B verscheen ook in een onlangs uitgebrachte aflevering van The Masked Singer Australia, gekleed in LaQuan’s beroemde roodfluwelen tijgergestreepte catsuit en we moeten toegeven dat we dit geweldig vinden voor Scary Spice! Haar styliste Karissa Lee Dunn koos ervoor om de optionele wikkelrok voor deze te missen.

Foto: IG/reproductie

Laverne Cox volgde een vergelijkbare route voor NYC Pride, waarbij ze zich afmeldde voor het rokstuk en eronder in een bodysuit gleed. Ze droeg mesh-handschoenen, een heupriem en zwarte leren laarsjes.

Foto: Getty Images

Maar het was Leigh-Anne Pinnock tijdens haar 30e verjaardag afgelopen oktober, die de outfit debuteerde en ons sindsdien allemaal in een razernij bracht! Gestyled door Zack Tate en Jamie McFarland, was ze een complete knock-out voor haar mijlpaalviering. Om nog maar te zwijgen over haar prachtige kapsel van Aaron Carlo! Maar dit alles roept één vraag op: wie droeg het het beste?

Foto: Samuel Follett

Wat denken jullie, bommetjes?

Hoofdafbeelding: IG/reproductie + Getty Images + Samuel Follett
creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart