Vrouwen- en wijnweekend met Dr. Jackie, Dr. Heavenly, Yandy Smith en meer!


Fijne dinsdag, mensen!

Afgelopen weekend had ik de eer om te hosten Vrouwen en wijnweekendeen reeks panels, feesten en netwerkmixers met Married 2 Medicine-sterren Dr. Jackie en Dr. Heavenly, en Love and Hip Hop’s Yandy Smith!

Overdag modereerde ik panels met enkele van de aanbevolen sprekers, en daarna winkelde ik bij verschillende leveranciers, netwerkende en sprong ik op live-uitzendingen met Tiffany Burks, de oprichter van Women and Wine Weekend:

Het was heel erg leuk! Ik kan niet wachten op de volgende.

Voor de gelegenheid droeg ik Sister Love MJB-hoepels, a Muehleder Jurken Kandees Muilezels.

Om mij uw volgende evenement te laten hosten, of uw merk te dragen, weet u wat u moet doen! E-mail Book@clairesulmers.com

Afbeeldingen: Google is menselijk
creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart