Maak kennis met Glamourise, het merk voor grote maten bh’s dat NET 101 jaar oud is geworden!

Ben je op zoek geweest naar een full-buste en full-figured vriendelijk of een bh-merk met grote maten? Je moet eens kijken wat Glamourise heeft uitgespookt! Dit is een merk dat grote maten in de pasvorm, functie en vorm in hun beha’s opneemt. Ze zijn een van de legacy-merken in de lingerie-industrie die net 101 jaar oud is geworden! Als u het niet weet, moet u vertrouwd raken met dit merk.

Toen beha’s nog beha’s werden genoemd, sloot Glamourise Foundations Inc. “aanbieden van bh-maten in grote maten die nergens anders te vinden zijn.”

Plus size bh merk- Glamourise
Afbeelding met dank aan merk

“Sinds onze oprichting hebben we ons uitsluitend gericht op de consument met een maatje meer, lang voordat inclusiviteit op maat een modewoord werd. Vrouwen met ronde vormen waren toen de focus van ons bedrijf en zijn dat nog steeds,”

CEO Jon Pundyk.

Glamourise opende in 1921 haar deuren in de kledingwijk van New York met een in-house naaiatelier dat nog steeds in bedrijf is! “Te midden van de flapper fashion-overname die het korset dumpte ten gunste van meer bewegingsvrijheid, vestigden we ons in New York City.”

Plus size bh merk- Glamourise

Misschien heb je de laatste tijd hun commercials of advertenties gezien, omdat het hun doel is om hun merk opnieuw te introduceren bij de plus size community. Heb je de reclame gezien?

Wist je dat ze voorstander zijn van grote maten in hun bh-ontwerpen in meer dan 120+ maten met bandmaten 30-58 en cups BK? Ze zijn hier NIET nieuw in, maar trouw aan de catering voor de plus-size bh-klanten voor (letterlijk) tientallen jaren.

Plus size bh merk- Glamourise
Afbeelding met dank aan Merk:

Deadspin opgemerkt dat Glamourise Foundations Inc. in 1975 de “Free Swing-tennisbeha”, de eerste commercieel verkrijgbare sportbeha, die “bieden meer ondersteuning dan gewone beha’s, waardoor de borstbeweging en het ongemak werden verminderd.”

“Al meer dan 100 jaar zijn we toegewijd aan het maken van de best passende bh’s voor vrouwen met rondingen,” zei CEO Jon Pundyk. “We geloven niet in bezuinigingen en testen elk product op vrouwen van alle maten om de perfecte pasvorm te bereiken. Elke vrouw verdient een perfect passende bh.”

Plus size bh merk- Glamourise

Hun maatbereik maakt dit merk een leider onder de plus-size bh-merken die meer maten biedt dan enig ander bh-bedrijf. Nog interessanter? Glamourise is een van de oudste en grootste maat-inclusieve plus size bh-bedrijven in de VS!

Je volgende bh shop je bij Glamourise.com!

De Lingerieverslaafde deelt een pro-fit-tip met Glamourise-bh’s: “Pro-tip: bepaalde Glamourise-stijlen werken beter voor vollere bustes dan kleinere bustes met een grotere maat.”

Je kunt Glamourise ook kopen op een aantal van je favoriete online bh-sites, zoals Nordstrom, Kohl’s, Target, Macy’s, Barenecessities, Walmart en Amazon!

Plus size bh merk- Glamourise

We hopen meer ontwerpen en cupstijlen van Glamourise te zien in de bh-ruimte met grote maten. Omdat de zoektocht naar de perfecte bh met een grote maat een nooit eindigende zoektocht lijkt, zijn er een paar merken die eraan werken om ons de ondersteuning en stijl te geven die we nodig hebben.

Heb je ooit geprobeerd en gespeeld in Glamourise? Heb je een paar opties van hen?

Hoe was je ervaring met hen?

Laat ons je mening weten in de reacties hieronder!

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart