Maisie Wilen introduceert nieuwe virtuele prints met de lente-collectie van 2023

aisie Wilen is een populair merk, geliefd bij influencers en socialites zoals Kim Kardashian, Lala Anthony, Lori Harvey en meer vanwege hun strakke kledingstukken en prints!

Volgens Sense, “Maisie Schloss, de ontwerper achter het euforische LA-label, Maisie Wilen, is de eerste ontvanger van Kanye West’s Incubator-beurs voor opkomende ontwerpers. De inwoner van Chicago, die een graad heeft behaald aan de Parsons School of Design in New York, werkte drie jaar als ontwerper van dameskleding voor het felbegeerde merk Yeezy van West, waar ze haar ambacht verfijnde, voordat ze in 2019 haar eigen lijn lanceerde. De unieke esthetiek van Maisie Wilen, een die branchebrede aandacht voor zijn speelse mix van sportkleding met op de jaren 90 geïnspireerde avondkleding, heeft zich snel gevestigd als een favoriet van Kardashian-Jenner. Geïnspireerd door ritmische gymnastiek en robots, is de collectie van Schloss vloeiend en toch berekend: ergonomische minirokken, blazers, leggings, tops en jurken hebben nostalgische CPU-achtige grafische patronen. De nauwsluitende kledingstukken van Schloss zijn gemaakt van technische stoffen en onthullen verfijning in hun subtiele details: ruches, lage rugconstructies en uitsnijdingen zorgen voor een collectie die even oneerbiedig van geest als elegant is in uitvoering. Ondanks discrete verwijzingen naar haar Yeezy-verleden heeft Schloss Maisie Wilen echt neergezet als een uniek label om naar te kijken.”

Voorjaar 2023 voor Maisie Wilen biedt genderneutrale, maatinclusief stukken met digitale prints en meerdere gezichten, geplaatst door een groen scherm, een knipoog naar onze huidige culturele obsessie met virtual reality en Zoom-oproepen.

De geperforeerde coltruien, nevelbroeken en spierstrandtanks van het merk werden opnieuw ontworpen voor een nieuw publiek. De must-have prints voor volgend jaar zullen waterdruppels, weergaven van ruimte en wat lijkt op beveiligingsborden, op latex spatten.

Ik ben altijd een fan van patronen die op coole manieren zijn herzien en bijgewerkt.

En jij? Zie je iets wat je leuk vindt?

Afbeeldingen: Hoffelijkheid

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart