Paris Hilton steunt Versace, Gucci’s Twinning Showcase, Kim Kardashian sluit Dolce & Gabbana en meer!

Onze favorieten in de Italiaanse mode legden het helemaal neer op de catwalk voor hun ready-to-wear collectie! Van Diesel tot Bottega Veneta, Prada en Versace, Milan Fashion Week brak dit seizoen wereldrecords en onthulde nieuwe samenwerkingen. Wilt u de belangrijkste verhalen en het laatste nieuws van dit halfjaarlijkse evenement van een week weten? Hier zijn onze 5 belangrijkste hoogtepunten van MFW:

Paris Hilton gemodelleerd voor Versace

Voor Versace’s monochromatische voorjaarsaanbieding kwamen zwarte, dieppaarse, neongroene en roze looks over de catwalk. In de laatste momenten die de show naar het einde leidden, werd de laatste look gedragen door Paris Hilton, met een ultra blitse roze mini-jurk met een roze sluier. De look, met kanten details en bijpassende felroze pumps, was typisch Parijs.

68 sets tweelingen schreden over de landingsbaan van Gucci

We zien dubbel! Eerbetoon en directe inspiratie puttend uit zijn moeder en tante, de creatief directeur van Gucci Alessandro Michel nam een ​​unieke benadering van zijn MFW-show en toonde elke blik op een identieke tweeling. Niemand heeft het ooit eerder zo gedaan!

Kim Kardashian sloot Dolce & Gabbana af

Terwijl de lichten tegen het einde van de modeshow van Dolce & Gabbana doofden, verscheen het herkenbare silhouet van Kim Kardashian uit een reeks schuifdeuren tegen een verlichte muur. De slotact ging gepaard met de onthulling van haar nieuwe collaboratieve collectie met het designermerk getiteld, Ciao Kim. Na zo’n langdurige relatie tussen D&G en de Kardashian-familie was een samenwerking natuurlijk de volgende stap!

Moncler kleedde honderden in witte parka’s voor de catwalk en een klassiek koor

Voor de presentatie van Moncler nam het Frans-Italiaanse luxemerk de Duomo in Milaan over. Honderden modellen en zangers waren gehuld in witte donsjassen en hoeden, en gaven een ontroerend optreden dat het publiek met ontzag achterliet.

Naomi Campbell en Future liepen samen op de Hugo Boss show

Naomi Campbell presenteerde dit seizoen een herfstcollectie 2022 en opende voor Hugo Boss terwijl Future de show afsloot. De twee liepen zij aan zij, hand in hand, en dit was het modeweekdebuut van de rapper!

Wat zeg je?

Hoofdafbeelding: IG/reproductie

creditSource link

ZIE JE GEDACHTEN

Leave a reply

Rode-jurk.nl
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart