Tammy Rivera gepost in Good American Cutout Bodysuit

U vraagt, wij antwoorden! Schuif in onze DM’s met al je vragen over de stijl van beroemdheden of sterrengarderobe, en we gaan op zoek naar de look met winkeldetails inbegrepen.

Deze week, @livsincere vroeg: “Vertel me alsjeblieft waar ik dit shirt kan vinden?” verwijzend naar een zwarte uitgesneden top onlangs gedragen door Tammy Rivera op haar Instagram-tijdlijn. Het ziet er zo goed uit als maar kan, de top blijkt Good American’s $ 110 te zijn . Momenteel verkrijgbaar bij bekijk nu de onderstaande look!

Krijg de look: $ 110

Good American is het merk van Khloe Kardashian in samenwerking met de Britse zakenvrouw Emma Grede. De twee leerden elkaar kennen dankzij mama Kris Jenner en het klikte meteen. Sinds de oprichting in 2016 is wat begon als een op denim gerichte lijn met een accent op inclusiviteit en een maatbereik van 0 tot 24, nu uitgegroeid tot veel meer dan dat. Ze hebben het allemaal, van nachtkleding tot zwangerschapskleding, jurken, activewear, loungewear, noem maar op! Het merk Good American is zelfs zo ver gegaan om nieuwe maten te creëren – zoals maat 15 – om meer lichaamstypes aan te kunnen, en dit alles tegen een toegankelijke prijs.

Samen hebben de twee mede-oprichters zeker een nieuwe standaard gezet voor wat inclusiviteit betekent in draagbare mode! Het merk gaat nu al 6 jaar sterk en geeft elke vrouw die Good American draagt, meer kracht.

Zou je uitgeven?

creditSource link

Rode-jurk.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0
Shopping cart